2010. március 16., kedd

Kókuszvíz

Az Élet Itala, a kókuszvíz

A kókuszvíz tulajdonképpen egy fa nedve. Ez egy relatíve tiszta folyadék, ami sokkal inkább hasonlít a vízre, mint a tejre. Nagyon édes és ízletes, Ázsiában és a csendes-óceáni szigetlakók körében ez a kedvenc ital. A természetes cukor mellé számtalan vitamint és ásványi anyagot is tartalmaz, ami igen tápláló itallá teszi. Káliumban, kloridokban és magnéziumban gazdag, de tartalmaz némi nátriumot, cukrot és proteint is, és lényegében zsírszegény. Míg az ásványi anyagok mennyisége állandó, a cukor és protein koncentrációja a kókuszdió érésével növekszik.
A kókuszvíz egy sor tápanyagot tartalmaz, köztük olyan nyomelemeket is, amelyek egyenesen a tengerből kerültek bele és hiányoznak a legtöbb ételből. A kókuszpálmák ezrével nőnek a trópusokon, és még a legapróbb szigeten is össze-vissza hevernek a lehullott kókuszdiók. Sok kicsi szigeten a kókuszvíz az egyetlen iható víz. Mindezek miatt a kókuszvíz sok ember számára életmentő jelentőségű még ma is, ezért is nevezik úgy, hogy
„az élet vize.”
Jelentős szerepe van a koleszterinszabályozásban, és a vizeleti és reproduktív rendszerekre gyakorolt terápiában is. A kókuszvíz nem bántja a vörös vértesteket, nem okoz allergiát, a test pedig azonnal befogadja A kókuszvíz hasznos lehet glaukómás betegek számára. Trópusi területeken a kókuszvizet a hasmenéses kiszáradás ellen is használták. Azt tudni kell a kókuszvízről, hogy ha sokat iszunk belőle, hashajtóhatással bír. Ez a tulajdonság lehet örvendetes és nemkívánatos attól függően, hogy milyen az illető bélmozgása.
Kiszáradás elleni használatát biztonságosnak és hasznosnak ítélték, főleg ha a beteg káliumszegénységben szenved. A kókuszvizet nagyon ajánlják a szervezet szájon át történő rehidratálásához. Túlzott fizikai tevékenység szintén kiszáradáshoz vezethet. Atléták és sportkedvelők egyaránt használják a kókuszvizet, hogy feltöltsék az izzadás következtében elveszített elektrolit mennyiséget. „A kókuszvíz édes, növeli az ondószámot, elősegíti az emésztést, valamint tisztítja a húgyvezetéket” – mondja a védikus indiai gyógyászat.

Méregtelenítés kókuszvízzel
A kókuszvíz olyan zsírsavat tartalmaz, amely képes kivonni a zsírszövetben elraktáro z ódott higanyt. Ugyanakkor a kókuszvízben lévő kéntartalmú aminosavak megkötik a higanyt, és megállítják szétterjedését a szervezetben. A sejtek nátrium-kálium anyagcseréjére gyakorolt pozitív hatásával képes megvalósítani az amalgám eltávolítását.
A kókuszvíz segíti a sejtek tisztulását, méregteleníti az intracelluláris higanyt és megelőzi az idegsejtek közötti ingerület átvitelt csökkentő neuro-abiotrópiát.
Nehézfém-kivezetéshez kiváló!
Finom és hatékony!

Kókuszvíz árak:
1 kis doboz 0,33dl ára: 525- Ft
Kiszerelés: 12 doboz /karton 6300-Ft,
Egy havi adagnak felel meg!

További információ a termékről telefonon vagy e-mailben.
További szép napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése