2010. március 2., kedd

Sugárzás védelem

Épület harmonizáló, telefon és számítógép sugárzásvédő

Kedves blog olvasó!
Az elmúlt hónapokban az Egészség-profil készítések során, nagyon sok vendégünknek nagyon magas volt a sugárzás terheltsége, ezek a terheltségek a szervezetet nagyon nagy mértékben igénybe veszik. Akár komoly betegségek kialakulásában is jelentős szerepe lehet. Erre kerestem a magyarázatot és a megoldásokat, hogy ezeket a problémákat ki tudjuk védeni. Keresgélések után találtam rá az épületharmonizálóra, telefon és számítógép sugárzás védőre.

Amit most szeretnék bemutatni!

Épület harmonizáló:
Mindennapi életünkben, akár a munkahelyet, akár az otthoni tartózkodást vesszük alapul, magától értetődik az elektromos készülékek használata. Ide tartoznak a számítógépek, a hálózati elosztók és más kommunikációs berendezések. Igaz, hogy ezek a készülékek jelentősen megkönnyítik mindennapjainkat, de egyvalamit nem szabad elfelejtenünk: minket nem csak akkor ér elektroszmog, amikor használunk egy készüléket, hanem akkor is, amikor inaktív. Ezt az állapotot nevezzük Stand-by (készenléti) üzemmódnak.

Az elektroszmog negatív hatásairól időközben számtalan tudományos vizsgálat tudósított. Ezek összességében egy tényezőben egyetértenek: az emberi szervezet elektroszmog hatására káros stressz-hormonokat termel, amelyek a sejtaktivitást jelentősen zavarják, így az egész testre kihatással vannak.
Azért létezik megoldás, amely védeni tud bennünket ezektől a negatív hatásoktól a munkahelyünkön, vagy a saját négy falunk között. Az Épület Harmonizáló segítségével az összes térben fellelhető negatív sugárzás harmonizálható. Hatótávolsága kb. 20 méter, és nem fogyaszt áramot. Használata egyszerű: helyezze be bármelyik konnektoraljzatába a Harmonizálót, és hagyja ott. Egy áramkörre elegendő egyetlen Épület Harmonizáló.

EMF-(telefon) Harmonizáló
Erősen fejlett világban élünk! Természetesen elektromos készülékek könnyítik meg mindennapjaink tevékenységeit. Mindenki gondoljon csak a saját háztartására: televízió, rádió, lámpák, sütő, hűtőszekrény, mobiltelefon, stb. Bármelyik helyiséget nézzük is, megtaláljuk benne valamelyiket. A technika vívmányai vitathatatlanul megkönnyítik életünket, és sokszor okoznak elégedettséget számunkra. DE: minden egyes készülék elektromágneses sugárzást bocsát ki magából, és ezek károsíthatják az emberi szervezetet.

Vegyük példának a mobiltelefont és az általa az emberi szervezetre gyakorolt termikus hatását. Bizonyára mindannyian tapasztalták már, hogy telefonálás közben fülünk felmelegszik. Ezt hívjuk a "sugárzás termikus hatásának".

Mi történt?

A telefon elektromágneses sugárzást bocsátott ki magából - hasonlóan bármely elektromos készülékhez. A sugárzás behatol az emberi szövetek sejtjeibe, amelyek molekulákból vannak felépítve. A sugárzás hatására minden sejt mozgolódni kezd. Ennek eredményeként jön létre a felmelegedés, amely a sejt normális funkcióit zavarhatja.

A sugárzás védőkkel kapcsolatban telefonon vagy e-mailban további segítséget nyújtok!

További szép napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése