2010. március 5., péntek

Olajfa kapszula vírusok és baktériumok ellen!



Szövődmények és a hosszan tartó, munkából, iskolából való kiesés, gyenge elesett állapot ellen válaszd a
"MEGELŐZÉST"


Olajfa levél kivonat, a természetes antibiotikum.

Az Olajfa levél egy új, különleges hatású, természetes, növényi alapú étrendkiegészítő készítmény, amelyet, az Olea europaea válogatott leveleiből készítenek.

A készítmény ajánlott: különböző kórokozó vírusok, baktériumok (pl. herpesz, influenza, általános megfázás) gombák ellen, ízületi gyulladások enyhítésére, krónikus kimerültség és depresszió kiküszöbölésére, illetve magas vérnyomás és egyéb szív- és keringési rendellenességek esetén. A természetes bélflóra mikroorganizmusait erősíti, hatásos gyomorfekélyes állapot megelőzésében és a kialakult betegség kezelésében is. Kimondottan jó eredményeket értek el alkalmazásával az asztma - allergia gyógyításában. Általános és természetes eredetű immunrendszer erősítő.

Az olajfa levél kivonat rendszeres szedése: hozzásegít ahhoz, hogy közérzetünk tartósan javuljon, az immunrendszeri betegségekkel (pl. influenza) szemben nagyobb legyen ellenálló képességünk. A készítményt fogyasztók jobb közérzetről, életkedvről, nagyobb aktivitásról, jobb életminőségről számolnak be. Az olajfa gyümölcsének, olajának és levelének jótékony hatását az emberiség már évezredek óta ismeri. Már a Biblia is úgy említi az olajfát, mint egy olyan növényt, amelynek "gyümölcse hús, levele gyógyszer".

A XIX. Században, amikor az olajbogyó, illetve az olívaolaj gyártás ipari méreteket kezdett ölteni, észrevették, hogy némelyik fermentlé nem romlik meg, míg a többiek igen. Elkezdtek kísérletezni az olajfa bogyójának és levelének vizes és alkoholos kivonatával, és a készítmények több baktérium ellen hatásosnak bizonyultak. E század elején egy orvos csoport feljegyezte, hogy a kininhiány miatt szükségből alkalmazott olajfalevél-kivonat lényegesen jobbnak mutatkozott maláriás fertőzések kezelésére, mint a kinin.
Az ötvenes években sikerült azonosítani és előállítani a hatásért felelős, aktív hatóanyagokat, amelyeket ettől kezdve szigorú laboratóriumi és klinikai vizsgálatoknak vetettek alá.
Az utóbbi évek vizsgálatai azt is bebizonyították, hogy az Olajfa hatóanyagainak néhány különleges eleme, a fehérjebontó enzimek, illetve bizonyos kódátíró-fordító enzimek (reverz-transzkriptázok) hatása igen hasznos lehet a retrovírusok elleni küzdelemben.
Részletes és szigorú toxicitási vizsgálatok adatai megerősítették, hogy a készítményből a javasolt, szokásos napi adag akár több száz szorosának bevétele sem idézhet elõ mérgezést, vagy egyéb nem kívánatos mellékhatásokat.

A készítmény 100 %-ban természetes, növényi kivonat! Várandósoknak NEM adható!!!

A készítmény 60 db-os és 30db-os kiszerelésben kapható!

Vírus és baktérium mentes napot kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése