2010. március 19., péntek

Cellin

Cellin a gyógynövényital.

Nagy mennyiségű antioxidánst tartalmazó Cellin fogyasztásával csökkenthetjük a meglévő és a folyamatosan keletkező szabadgyökök mennyiségét.


Fő alkotó részei:

* ARONIA (feketeberkenyelé)
Az aronia, más néven a csodálatos fekete berkenye sok antioxidáns-készítmény alapja. Az aronia a rózsafélék családjába tartozik. Igen nagyra becsülik a táplálkozással és gyógynövényekkel foglalkozó szakemberek.Jelentős mennyiségű C- és P-vitamint, további vitaminokat, pektint, szerves savakat, mikroelemeket, cukrot, csersavat tartalmaz.
* 39 válogatott Gyógynövénykivonat sűrítménye
* 9 fontos vitamin

Cellin a következő gyógynövény kivonatokból és sűrítményekből készül:
Feketeberkenyelé, Vadrózsa kivonat, Bodza, Rozmaring, Istenfa, Szagosmüge, Édeskömény, Benedekfű, Ezerjófű, Zamatos turbolya, Mezei katáng, Izsóp, Szegfűszeg, Fodormentalevél, Citromfű, Fenyérgamandor, Kakukkfű, Vidrafű, Szurokfű, Petrezselyem, Kömény, Levendula, Koriander, Keserű narancshéj, Szerecsedióvirág, Szegfű, Babérlevél, Ánizs, Kömény, Kamillavirág római, Galanga gyökér, Szederlevél, Gyömbér gyökér, Borsmenta, Tárkony, Kapor, Majoranna, Lestyán, Borsikafű, Bazsalikom.
(Ezekről a gyógynövényekről az
egeszsegunkertinfo.blogspot.com blogon bővebb információkat találsz.)

Figyelemre méltó az OPC (P-vitamin) tartalma, kimagasló ORAG-érték (6.218,40/20ml).

Összetétele alapján a hatókörei:
Erősíti az immunrendszert, normalizálja az anyagcserét, segíti az idegrendszer, szív és az izmok működését. Fontos a szem, a bőr, a haj és a körmök számára. Nagy szerepe van a vérképzésben, a növekedésben, az energianövelésben, és hatásos a depresszió ellen stb.

A gondos nyersanyag kiválogatása a modern, szigorúan ellenőrzött gyártási technológia a garancia magas minőségű termékünkre. Szakmai tapasztalatunk és felelősségtudatunk a vásárlóinkkal szemben, biztosíthatjuk Önöknek, hogy az EnergyLife Cellin-ben megtalálta az igazi terméket!

Fogyasztható egyszerre (20 ml/nap) vagy több adagra elosztva.
Iható önmagában is, de más levekbe is keverve.
EZ ALÓL KIVÉTEL A TEJTERMÉKEK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése